Η ιστορία μας, από το χθες στο σήμερα

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2000 στην Ιεράπετρα Κρήτης και δραστηριοποιείται στον κλάδο της τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου και άλλων αγροτικών προϊόντων.

Η ιστορία μας, από το χθες στο σήμερα

Η εταιρεία μας είναι μια  οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2000 στην Ιεράπετρα Κρήτης και δραστηριοποιείται στον κλάδο της τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου και άλλων αγροτικών προϊόντων.

Η αγάπη και γνώση γύρω από τα κρητικά αγροτικά προϊόντα και κυρίως, την ελιά και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, για τέσσερις συνεχόμενες γενιές της οικογένειας μας, οδηγεί τις αποφάσεις πίσω κάθε προϊόν και συνεργασία μας. Ακολουθώντας τα χνάρια του παππού Γιώργη, όταν τη δεκαετία του ‘30 διέθετε φάμπρικα (όπως ονόμαζαν παλιότερα στην Κρήτη το ελαιοτριβείο), συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην αγορά ελαιόλαδα υψηλής ποιότητας μέσω της σύγχρονης πιστοποιημένης μονάδας αποθήκευσης και τυποποίησης που διαθέτουμε.

Η εταιρεία μας διατηρεί
συστήματα διασφάλισης ποιότητας

Κοινωνική ευθύνη

Aίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Κοινωνική ευθύνη

Aίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Περιβάλλον

Η επιχείρηση μας από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Με υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης συνεργαζόμαστε με τοπικές μονάδες ανακύκλωσης για τα πλαστικά, μεταλλικά, γυάλινα και χάρτινα απορρίμματα.

Άνθρωποι

Πρώτα απ’ όλα οι ελαιοπαραγωγοί και το ντόπιο ελαιόλαδο. 
Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μας μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να προωθήσουμε ένα από τα καλύτερα προϊόντα που διαθέτει η ανατολική Κρήτη.   Στηρίζουμε πάντα τους ντόπιους παραγωγού και ελαιουργικούς συνεταιρισμούς κτίζοντας μακροχρόνιες και αξιόπιστες συνεργασίες.